fredag 1 juni 2012

Med hjärtat i mitten









































Foto: Johanna Eklöf/Formelle Design

Här kommer ett dekorationstips till tårta som är enkelt och blir så fint.
Jag tog papperslera (som jag bloggat om innan) och tryckte ut hjärtan
(ganska tjocka) med hjälp av pepparkaksformar. Lät de torka och
borrade sen ett hål längst ner där jag tryckte in en blompinne.
Min mamma bakade tårtor och gjorde dom lite högre än vanligt
och sen på med grädde, lite garnering i form av rosa strössel eller
minimaränger, eller annat fint, och så hjärtat i mitten.
Ett tips värt att testa!

Here's a decorating tips for cake  that are simple and very nice. I took the 
paper clay (which I blogged about before) and did quite thick hearts. They 
had to dry and then I drilled holes at the bottom and then a stick in there. 
My mother baked cakes and made them a little higher than usual and then 
on with whipped cream and sprinkles, and so the heart in the middle. 
A tip worth a try!

//Johanna

1 kommentar: